16 Nisan 2013 Salı

82 Yaşındaki Gönüllü İmam'dan 3 Çocuğa Taciz!



Adana'da bir camide gönüllü olarak imamlık yapan 82 yaşındaki adam ile ile mahalle bakkalı 3 kız çocuğunu elle taciz ettikleri iddiasıyla gözaltına alındı.


İddiaya göre; Seyhan İlçesi'nde iki kız çocuğun ailesi Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'ne başvurarak mahallede gönüllü olarak imamlık yapan 82 yaşındaki R.U. ve aynı semtte bakkal çalıştıran E.K.'nın (55) üç kız çocuğunu elle taciz ettikleri gerekçesiyle şikayette bulundu.



Bunun üzerine polisler, camiye ve bakkala giderek şahısları gözaltına aldı. İki aile polise verdikleri ifadede, çocuklarının, imam ve bakkalın kıyafetlerini çıkartıp kendilerini elle taciz ettiklerini söylediklerini ileri sürdü.



İmamın temizlik yapmaları için camiye gelen kız çocuklarını, bakkalın ise dükkanına alışverişe gönderilen çocukları taciz ettiği iddia edilirken, Ahlak Büro Amirliği'nde sorgulanan imam ve bakkal suçlamaları kabul etmedi.



Zanlılar, küçük yaşta çocuklara cinsel tacizde bulunmak iddiasıyla adliyeye sevk edilirken habercilere tepki gösterdiler. 

Haber: Erol ŞENNUR / ADANA (AHT)
8 Ekim 2010





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder