7 Ekim 2015 Çarşamba

Bir vahşet de Hindistan'dan: Başını Örtmeyen 5 Yaşındaki Kızını Öldürdü.


Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletindeki Bareilly bölgesinde Cafer Hüseyin isimli adam, 5 yaşındaki çocuğunu öldürdü. Çocuğun annesinin ifadesine göre; yemek yediği sırada 5 yaşındaki çocuğunu başörtüsüz gören baba önce kızını uyardı, çocuk başörtüsünü takmayı başaramayınca sinir krizi geçirerek çocuğun başını yere vurmaya başladı ve çocuk ölene kadar vurmayı sürdürdü.

2 Ekim 2015 günü gerçekleşen cinayetin ardından çocuğu evde gömmeye çalışan baba, eşinin polise gitmesi üzerine yakalanarak tutuklandı. Kadının polise verdiği ifadede çocuğun başının kapalı olduğunu, yemek yerken başörtüsünün düştüğünü söyledi. Sonrasında çocuğu başörtüsüz gören baba ise sinir krizi geçirerek çocuğun başını yere vurmaya başladı, anne öfkeli babayı durdurmaya çalışsa da başarılı olamadı ve çocuk hayatını kaybetti.

Olay sonrası basına konuşan komşuları Cafer Hüseyin'in dini konularda aşırı derecede tutucu olduğunu ve akli dengesinin yerinde olmadığını söyledi. Olaydan 3 saat sonra olay yerine gelen polisin eve uzun süre giremediği de belirtiliyor.

Kaynaklar:







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder