9 Nisan 2013 Salı

AK Partili Yolsuzluk Çetesine Ceza

Elazığ Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Selmanoğlu, 'Elazığ Belediyesi'nde 2005 ve 2010 yıllara arasında yapılan ihalelere fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, zincirleme görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik gerekçesiyle yargılandığı davada 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırıldı. Aynı davada yargılanan ve aralarında belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye memurları ve cemaatçi şirket yöneticilerinin de bulunduğu 44 AKP’liye de çeşitli cezalar verildi.

Fotoğrafta AK Partili Süleyman Selmanoğlu muhafazakar belediye başkanı kimliğinin bir göstergesi olarak başları kapatılmış el kadar çocuklara din propagandası yaparken görülüyor. Oysa burada asıl örtülmeye çalışılan şeyin yolsuzluklar, hırsızlıklar olduğu o kadar açık ki... 

Biz diz çöktükçe bu çete artıkları daha yüksekte görünüyor. Onu ister din, ister Kemalizm, ister sağ, ister sol maskesiyle örtse de biliyoruz ki kapitalizmin dini para, ibadethanesi de bankalardır. Kapitalizmin tek yasası daha çok kâr, daha çok iktidar, daha çok manipülasyondur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder