23 Ağustos 2014 Cumartesi

Bu Değirmenin Suyu Nereden?





Görüntüleri dikkatle izleyelim... Adamımızı zaten tanıyoruz...

Şimdi burada neyi tartışacağız? Gerçek islamın bu olup olmadığını mı?

Hayır. Bu kadar açık biçimde olayı saptıran insanların peşinden giden tonla insanı tartışacağız... Bunları izleyip bu insanlara hala inanabilen insanları tartışacağız... Sorgulama yetisine sahip olmadan inanınca neler olabildiğini tartışacağız... 

Daha önemlisi bir takım odakların evrim teorisine karşı eşşek yüküyle paralar yağdırıp her dilde bastırdığı ve bütün dünyada bedava dağıttırdığı Harun Yahya kitaplarının hikmetini sorgulayacağız...

Evrim aşağı evrim yukarı, Darwin de çok kötü bir arkadaş değil mi? Bütün kötülüklerin arkasında dinsizler var... Pekii bu kitapların her dilde basılıp dağıtılmasını üstlenen adamların dertleri ne?

Daha önemlisi sırf "yav adamı biliyoruz ama evrimcilere laf sokup insanları islama davet ediyor" kafasıyla buna sessiz kalan onca cemaat ehline ne demek lazım... "Dawkins'in sitesini de engelletti helal olsun" kafasında değil misiniz?

İşte bu kendini uyanık zanneden güruhun rezil pragmatizmi bitirecek sizi... "Ay dinimize çok saldırıyorlar, inancımız inciniyor" diye ağlaşıp durmadan önce bir safra atmanızın vakti gelmedi mi artık?

hatırlayalım: 

Şantaj Çetesinden Fosil Sahtekarlığına... 

Bu Kadınlar Cayır Cayır Yanacak! 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder